Praktijk Voila Food & Color

'Kleur en voeding als medicijn'

Ik gebruik je eigen kracht om veranderingen  in te zetten. Ik help je toegang te krijgen tot je eigen onderbewuste, daar transformatie te bewerkstelligen zodat het voor eens en voor altijd opgeruimd wordt. Dit doe ik in het geval van  stressvolle situaties of om belemmerende overtuigingen op te sporen en om te draaien.

Hoe dat kan?……aan de  tekst wordt nog aan gewerkt

Hoe verloopt een sessie?

Tijdens een sessie wordt eerst besproken wat er speelt. Waar loop je tegenaan en wat zou jij het allerliefst willen?Vervolgens wordt er gekeken naar welke blokkades er zitten. Aan de hand daarvan wordt dan bepaald wat voor balans voor jou het best geschikt is.

 In de balans zelf vindt de daadwerkelijke verandering plaats. Hierin wordt namelijk de stress of de beperkende overtuigingen omgezet in vrede en bekrachtigende overtuigingen.

Vaak ervaart men heel tijdens de balansen heel bewust dat er een verandering plaats vindt; er ontstaat een innerlijke rust en tegelijkertijd voelt men zich weer opgeladen met energie.

 Het effect van een sessie is blijvend. Het komt wel voor dat men bij bepaalde klachten meer sessies nodig heeft om alle onderbewuste blokkades weg te nemen.

In eerste instantie is het aan te raden om 3 sessies te doen. Hierin wordt een zeer stevige basis voor jou gelegd, waarin jij goed in je kracht komt te staan. Na deze sessies vindt een evaluatie plaats en wordt bepaald of er nog meer sessies nodig of wenselijk zijn.

Met PSYCH-K kun jij met alle denkbare thema’s aan de slag.

Denk aan overspannenheid, vermoeidheid, stress, problemen op het werk, relatieproblemen, lichamelijke klachten, allergiën, etc.

Is PSYCH-K voor iedereen?

PSYCH-K is het meest effectief voor mensen die werkelijk toegewijd zijn om de beste resultaten te halen.

Daarom past het het best bij mensen die bereid zijn om zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven.

Tijdens het proces kunnen er confronterende inzichten ontstaan over onszelf die als oncomfortabel of onplezierig kunnen worden ervaren. Een nieuwsgierige en liefdevolle houding naar jezelf zal jou hierbij helpen.

 Soms word je in het PSYCH-K proces geconfronteerd met datgene waar je misschien al een tijd voor weg loopt.

Wanneer je klaar bent om in je persoonlijke kracht te gaan staan en te veranderen, kan (en zal) PSYCH-K wonderen verrichten!