Praktijk Voila Food & Color

'Kleur en voeding als medicijn'

Voedingsstress

Zie jij tussen de  bomen het bos niet meer ?
Al die informatie over voeding. Wat is nu wel goed voor je en wat niet. Je wilt afvallen en hebt alles al geprobeerd, maar het lukt niet, wat nu? Kan ik nog gewoon melk drinken of niet? En hoe zit het nu met die koolhydraten? Kan ik van gezond eten ook aankomen?

Ik, Aafke ben Natuurkundigvoedingsadviseur en ervaringsdeskundige als het gaat om diabetes type 1 en eetproblematiek.

Ik wil graag met je meedenken en je klankbord zijn. Je helpen met dingen waar jij misschien nog niet aan hebt gedacht. Opfrissen van je kennis en nieuwe ideeën aanreiken. Zodat jij zelf weer verder kunt.

Dit kan zowel bij mij in de praktijk als in telefoongesprekken of via Skype

Bel voor een afspraak: 06 40 84 67 44 of 0578 61 24 57

Met vriendelijke groet, Aafke

Referentie:
Lieve Aafke, dankjewel voor je geweldige hulp en advies i.v.m. mijn voedsel intoleranties. Ik zat echt even vast en had geen ideeën of creatieve gedachten meer om er allemaal een mouw aan te passen en het leefbaar, of liever gezegd, eetbaar te houden. Je hebt de situatie even bliksemsnel voor mij op een rijtje gezet en in kaart gebracht en me laten zien wat ik allemaal nog zou kunnen doen om het makkelijker en beter te maken. Allemaal ideeën waar ik zelf niet aan had gedacht. Ook heel veel dank voor het toesturen van recepten en informatie. Ik eet nu weer heerlijk op een gezonde en voedzame manier en heb weer nieuwe ideeën en inspiratie. Hoewel ik zelf dacht al een aardige expert te zijn, heb je voor mij nog heel veel toegevoegd met je diepgaande kennis over voeding. De lieve manier waarop je aandacht voor me had en me echt begreep, vond ik ook erg fijn. Ga zo door met je mooie en inspirerende werk!

Met vriendelijke groet,

Louise Folmer

Plaats een reactie